OSHO

Lépj tovább a haragtól a kreativitás felé, és azonnal látni fogod, hogy hatalmas változás megy végbe benned. Másnap ugyanazok a dolgok nem tűnnek elegendő indoknak a haraghoz. A haragtól szenvedő emberek fele attól szenved, hogy túl sok benne a kreatív energia, amelyet nem tud hasznosítani. Fektesd az energiáidat kreativitásba, vesd bele magad valami olyasmibe, amit szeretsz.

Ez is én vagyok :o)

"Nőből vagyok, vállalom. Tolom azt az ajtót, amelyikre egyértelműen az van írva, hogy HÚZNI. Még jobban nevetek, ha megpróbálom elmagyarázni, min nevetek. Belépek egy szobába, és elfelejtem, miért mentem. Ha számolok, szükségem van az ujjaimra. Ha fáj valami, azt eltitkolom azok elől, akiket szeretek. Azt mondom, ez egy hosszú történet, akkor is, ha nem az. Sokkal többet sírok, mint gondolnád. Olyan emberekkel is törődöm, akik nem törődnek velem. A letört köröm fájdalmas. Mindig megpróbálok még gyorsan megcsinálni valamit, mielőtt sípol a mikrosütő. Akkor is figyelek Rád, ha Te nem figyelsz Rám. És egy ölelés mindig segít!"

2015. április 2., csütörtök

Vendégfogadó ajtódísz

Sziasztok!

Elkészült a tavaszi, nyári, őszi, téli vagyis akármikor alkalmas ajtóra a vendégfogadó. Valami olyat szerettem volna, ami nem mindennapi, ami másnak nincs, s persze saját kezűleg készítettem. Valami kis hangulatosat, s persze nem mindennapit. Így jött a gondolat, hogy keresztszemes hímzéssel készítem. Mikor elkészült nem tartottam még igazinak. Jött a következő gondolat, hogy kap egy helyes szegélyt, ami horgolva lesz. Gyors minta keresés, s már körbe is horgoltam. Na de még mindig hiányzott valami, valami ami nagyobbá, ami szembeütőbbé teszi. Így lett hozzá egy kis szalag az aljára. Számomra így lett tökéletes, egyedi és szuper. A bejárati ajtót díszíti azóta.

Jó kézimunkázást kívánok Nektek is!

Sziasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése