OSHO

Lépj tovább a haragtól a kreativitás felé, és azonnal látni fogod, hogy hatalmas változás megy végbe benned. Másnap ugyanazok a dolgok nem tűnnek elegendő indoknak a haraghoz. A haragtól szenvedő emberek fele attól szenved, hogy túl sok benne a kreatív energia, amelyet nem tud hasznosítani. Fektesd az energiáidat kreativitásba, vesd bele magad valami olyasmibe, amit szeretsz.

Ez is én vagyok :o)

"Nőből vagyok, vállalom. Tolom azt az ajtót, amelyikre egyértelműen az van írva, hogy HÚZNI. Még jobban nevetek, ha megpróbálom elmagyarázni, min nevetek. Belépek egy szobába, és elfelejtem, miért mentem. Ha számolok, szükségem van az ujjaimra. Ha fáj valami, azt eltitkolom azok elől, akiket szeretek. Azt mondom, ez egy hosszú történet, akkor is, ha nem az. Sokkal többet sírok, mint gondolnád. Olyan emberekkel is törődöm, akik nem törődnek velem. A letört köröm fájdalmas. Mindig megpróbálok még gyorsan megcsinálni valamit, mielőtt sípol a mikrosütő. Akkor is figyelek Rád, ha Te nem figyelsz Rám. És egy ölelés mindig segít!"

2015. április 2., csütörtök

Könyvjelző

Sziasztok!

Karácsonyi ajándéknak szerettem volna valami egyedit alkotni tanító néninek ajándékba. Agyalásom után  "jött szembe velem" a könyvjelző mintája. Nagyon megtetszett, s el is készítettem. A nevelő néninek is készült, mert ugye ő is foglalkozik a gyerekekkel nem keveset, s ugye ő is tanít néhány dolgot a gyerkőcöknek. Műanyag lapra készült a varrás, majd filcet kapott a hátuljára takarva a hátsó részt.

Nagyon örültek mindketten az ajándéknak, s értékelik, mivel mai világban nem nagyon kapnak ilyet. Én pedig örömmel készítettem nekik, s köszönöm a sok erőt, amit a gyerekek fejlődésébe fektetnek.

Jó öltögetést mindenkinek!

Sziasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése