OSHO

Lépj tovább a haragtól a kreativitás felé, és azonnal látni fogod, hogy hatalmas változás megy végbe benned. Másnap ugyanazok a dolgok nem tűnnek elegendő indoknak a haraghoz. A haragtól szenvedő emberek fele attól szenved, hogy túl sok benne a kreatív energia, amelyet nem tud hasznosítani. Fektesd az energiáidat kreativitásba, vesd bele magad valami olyasmibe, amit szeretsz.

Ez is én vagyok :o)

"Nőből vagyok, vállalom. Tolom azt az ajtót, amelyikre egyértelműen az van írva, hogy HÚZNI. Még jobban nevetek, ha megpróbálom elmagyarázni, min nevetek. Belépek egy szobába, és elfelejtem, miért mentem. Ha számolok, szükségem van az ujjaimra. Ha fáj valami, azt eltitkolom azok elől, akiket szeretek. Azt mondom, ez egy hosszú történet, akkor is, ha nem az. Sokkal többet sírok, mint gondolnád. Olyan emberekkel is törődöm, akik nem törődnek velem. A letört köröm fájdalmas. Mindig megpróbálok még gyorsan megcsinálni valamit, mielőtt sípol a mikrosütő. Akkor is figyelek Rád, ha Te nem figyelsz Rám. És egy ölelés mindig segít!"

2015. április 2., csütörtök

Ceruzatartók

Sziasztok!

Kisgyereknél mindig hiány a tartó, tároló. Ami persze legyen strapabíró, de egyben szép is, meg praktikus is, de egyben legyen több darab is belőle. Pár év alatt összegyűlt a bébiételes üveg, meg dzsemes üveg is, így elhatároztam párral kéne kezdeni valamit, ami hasznos is. kislányomnak kellett valamit kitalálni, hogy a ceruzáknak, filceknek, tollaknak,... legyen külön tartójuk ami mozgatható is, viszont tartós is (az újrahasznosított wc-papír gurigából készült hamar tönkrement sajnos, mert nem bírta a gyűrődést). Így jött az üvegekre e remek elhatározásom, hogy sok színeset csinálok, s legegyszerűbb ha körbehorgolom, de úgy ha koszolódik akkor mosható is legyen. Megtetszett egy szegély a cserépen az újságban, s gondoltam ez nem túl csicsás, nem túl bonyolult, nem takar teljesen, de mutatós lehet esetleg az üvegen is. Az eredméy tessék mutatom:Kis tulajdonosa nagyon örült mikor meglátta. Ennyi szín és mind kéznél van, levehető amelyik kell. Örültem én is hogy örömet okozhattam és elkészíthettem.

Jó horgolgatást mindenkinek!

Sziasztok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése