OSHO

Lépj tovább a haragtól a kreativitás felé, és azonnal látni fogod, hogy hatalmas változás megy végbe benned. Másnap ugyanazok a dolgok nem tűnnek elegendő indoknak a haraghoz. A haragtól szenvedő emberek fele attól szenved, hogy túl sok benne a kreatív energia, amelyet nem tud hasznosítani. Fektesd az energiáidat kreativitásba, vesd bele magad valami olyasmibe, amit szeretsz.

Ez is én vagyok :o)

"Nőből vagyok, vállalom. Tolom azt az ajtót, amelyikre egyértelműen az van írva, hogy HÚZNI. Még jobban nevetek, ha megpróbálom elmagyarázni, min nevetek. Belépek egy szobába, és elfelejtem, miért mentem. Ha számolok, szükségem van az ujjaimra. Ha fáj valami, azt eltitkolom azok elől, akiket szeretek. Azt mondom, ez egy hosszú történet, akkor is, ha nem az. Sokkal többet sírok, mint gondolnád. Olyan emberekkel is törődöm, akik nem törődnek velem. A letört köröm fájdalmas. Mindig megpróbálok még gyorsan megcsinálni valamit, mielőtt sípol a mikrosütő. Akkor is figyelek Rád, ha Te nem figyelsz Rám. És egy ölelés mindig segít!"

2015. április 2., csütörtök

Gyöngysor néptáncosoknak

Sziasztok!

Mostanában készültek dolgok, csak valahogyan nem jutottam el oda, hogy feltegyem őket ide. De mutatok most pár darab gyöngysor, egyszerűt, melyeket az iskolában működő néptáncosoknak készítettem, nagy szeretettel, szívesen! Kérésre lett ilyen, bírnia kell a "strapát", mert ugye a gyerekek majd nem kímélik gondolom. Pár darab lett belőle, összesen eddig 25 készült el, de lehet lesz még majd pár darab.


Biztosan sokszor fogják díszíteni a néptáncosokat. Sok-sok tánclépést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése