OSHO

Lépj tovább a haragtól a kreativitás felé, és azonnal látni fogod, hogy hatalmas változás megy végbe benned. Másnap ugyanazok a dolgok nem tűnnek elegendő indoknak a haraghoz. A haragtól szenvedő emberek fele attól szenved, hogy túl sok benne a kreatív energia, amelyet nem tud hasznosítani. Fektesd az energiáidat kreativitásba, vesd bele magad valami olyasmibe, amit szeretsz.

Ez is én vagyok :o)

"Nőből vagyok, vállalom. Tolom azt az ajtót, amelyikre egyértelműen az van írva, hogy HÚZNI. Még jobban nevetek, ha megpróbálom elmagyarázni, min nevetek. Belépek egy szobába, és elfelejtem, miért mentem. Ha számolok, szükségem van az ujjaimra. Ha fáj valami, azt eltitkolom azok elől, akiket szeretek. Azt mondom, ez egy hosszú történet, akkor is, ha nem az. Sokkal többet sírok, mint gondolnád. Olyan emberekkel is törődöm, akik nem törődnek velem. A letört köröm fájdalmas. Mindig megpróbálok még gyorsan megcsinálni valamit, mielőtt sípol a mikrosütő. Akkor is figyelek Rád, ha Te nem figyelsz Rám. És egy ölelés mindig segít!"

2015. április 2., csütörtök

Alsószoknyák

Sziasztok!

Mivel azt hiszem nem csak egy kézimunka terén vagyok kreatív egy kicsit ( na nem vagyok magamtól elszállva, csak örülök ha készíthetek valamit, s nem mindig ugyanazt), így el mertem vállalni ezt az egyszerűbb alsószoknyák készítését. Ez a 17 db alsószoknya készült a helyi iskola néptáncosainak. Mivel kevés az anyagiak kerete, így egy kis segítség ugye jól jön nekik is. Kaptam anyagot (szuper hozzá a régi lepedő), s megalkottam a szabásmintát 3 méretre. Már csak gyorsan szabni, varrni kellett. Gyorsan elkészültek, s a tanítók nagyon örültek neki. Lehet most már szép pörgős szoknyában táncolni. Nem látszik ki biztosan semmi :)

De jó lesz nézni azokat a szép táncos lánykákat! Következő évben remélem az én kislányom is felveheti majd. Ezek a nagyobb csoportnak készültek most.

Sziasztok! Jó varrogatást!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése