OSHO

Lépj tovább a haragtól a kreativitás felé, és azonnal látni fogod, hogy hatalmas változás megy végbe benned. Másnap ugyanazok a dolgok nem tűnnek elegendő indoknak a haraghoz. A haragtól szenvedő emberek fele attól szenved, hogy túl sok benne a kreatív energia, amelyet nem tud hasznosítani. Fektesd az energiáidat kreativitásba, vesd bele magad valami olyasmibe, amit szeretsz.

Ez is én vagyok :o)

"Nőből vagyok, vállalom. Tolom azt az ajtót, amelyikre egyértelműen az van írva, hogy HÚZNI. Még jobban nevetek, ha megpróbálom elmagyarázni, min nevetek. Belépek egy szobába, és elfelejtem, miért mentem. Ha számolok, szükségem van az ujjaimra. Ha fáj valami, azt eltitkolom azok elől, akiket szeretek. Azt mondom, ez egy hosszú történet, akkor is, ha nem az. Sokkal többet sírok, mint gondolnád. Olyan emberekkel is törődöm, akik nem törődnek velem. A letört köröm fájdalmas. Mindig megpróbálok még gyorsan megcsinálni valamit, mielőtt sípol a mikrosütő. Akkor is figyelek Rád, ha Te nem figyelsz Rám. És egy ölelés mindig segít!"

2015. április 2., csütörtök

Filc díszek a fára

Sziasztok!

Karácsonyra készültek még ezek a díszek, csak idő hiányában nem jutottam el odáig, hogy feltegyem őket. Most megmutatom. Sablonnak a süti kiszúrót használtam :)
Készültek ajándékba is, meg persze maradt valami az én fámra is. Azt hiszem idénre is készülni fog még pár darab, csak ne kellene darabokra vágni : ) Próbáljátok ki nagyon szuper készíteni, nem tart sokáig, s mutatós is.

Jó kézimunkázást!

Sziasztok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése