OSHO

Lépj tovább a haragtól a kreativitás felé, és azonnal látni fogod, hogy hatalmas változás megy végbe benned. Másnap ugyanazok a dolgok nem tűnnek elegendő indoknak a haraghoz. A haragtól szenvedő emberek fele attól szenved, hogy túl sok benne a kreatív energia, amelyet nem tud hasznosítani. Fektesd az energiáidat kreativitásba, vesd bele magad valami olyasmibe, amit szeretsz.

Ez is én vagyok :o)

"Nőből vagyok, vállalom. Tolom azt az ajtót, amelyikre egyértelműen az van írva, hogy HÚZNI. Még jobban nevetek, ha megpróbálom elmagyarázni, min nevetek. Belépek egy szobába, és elfelejtem, miért mentem. Ha számolok, szükségem van az ujjaimra. Ha fáj valami, azt eltitkolom azok elől, akiket szeretek. Azt mondom, ez egy hosszú történet, akkor is, ha nem az. Sokkal többet sírok, mint gondolnád. Olyan emberekkel is törődöm, akik nem törődnek velem. A letört köröm fájdalmas. Mindig megpróbálok még gyorsan megcsinálni valamit, mielőtt sípol a mikrosütő. Akkor is figyelek Rád, ha Te nem figyelsz Rám. És egy ölelés mindig segít!"

2015. április 2., csütörtök

Lányom és a loom bands

Sziasztok!

Mutatok pár elkészült darabot, amit 6 éves lányom készített, itt-ott némi segítséggel. De a javát egyedül készíti a neten található videók alapján. Van karkötő, karácsonyi dísz, húsvéti nyuszi, mesefigura....Azt hiszem lesz még ennek folytatása :) nagyon ügyes, tényleg csak néha kell neki egy kis segítség. hajrá gyerekek! Egy kis kézügyesség és kreativitás és kész a saját remekmű, mekkora boldogság!

Sziasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése