OSHO

Lépj tovább a haragtól a kreativitás felé, és azonnal látni fogod, hogy hatalmas változás megy végbe benned. Másnap ugyanazok a dolgok nem tűnnek elegendő indoknak a haraghoz. A haragtól szenvedő emberek fele attól szenved, hogy túl sok benne a kreatív energia, amelyet nem tud hasznosítani. Fektesd az energiáidat kreativitásba, vesd bele magad valami olyasmibe, amit szeretsz.

Ez is én vagyok :o)

"Nőből vagyok, vállalom. Tolom azt az ajtót, amelyikre egyértelműen az van írva, hogy HÚZNI. Még jobban nevetek, ha megpróbálom elmagyarázni, min nevetek. Belépek egy szobába, és elfelejtem, miért mentem. Ha számolok, szükségem van az ujjaimra. Ha fáj valami, azt eltitkolom azok elől, akiket szeretek. Azt mondom, ez egy hosszú történet, akkor is, ha nem az. Sokkal többet sírok, mint gondolnád. Olyan emberekkel is törődöm, akik nem törődnek velem. A letört köröm fájdalmas. Mindig megpróbálok még gyorsan megcsinálni valamit, mielőtt sípol a mikrosütő. Akkor is figyelek Rád, ha Te nem figyelsz Rám. És egy ölelés mindig segít!"

2010. december 16., csütörtök

Gesztenyés csigák



Sziasztok!

Ezt a receptet sem én találtam ki , csak fejlesztettem rajta kicsit, mert ott azt írták többen, hogy elterül a tepsiben, s kicsit szétfolyik. Én tettem bele 2 tojással többet, s vettem el a cukorból, mivel nem szeretem a nagyon édes dolgokat.

Ilyen lett az enyém. Eredetileg csókoknak voltak csinálva Andi blogjában, de habzsák híján nem tudtam azt csinálni, így maradtak a csigák, amiket zacskóból nyomtam ki.

10 dkg vaj, 10 dkg (vagy 3 evőkanál, nem púpos) porcukor, 4 tojás sárgája + felverrt habja, 6 dkg liszt, 2 cs. Gesztenyemassza, rumaroma ízlés szerint, 1 narancs héja

A puha vajat habosra keverjük a porcukorral, majd egyenként belepottyantjuk a tojásokat, és alaposan eldolgozzuk őket. Belereszeljük a megmosott, megtörölt narancs héját, és a vajas alapba belekeverjük a felengedett, darabokra tördelt gesztenyemasszát is (én reszeltem a legkisebb lyukú reszelőn). Miután az egészet összehabosítottuk, fakanállal belevegyítjük a lisztet, majd a tojások felvert habját. Sütőpapírral kibélelünk 2 - 3 tepsit, a sütőt 180 fokra bemelegítjük. A masszát habzsákba töltjük és 2 cm- re egymástól kis csillagokat nyomunk. 10 - 15 percig sütjük. Csak egy kis színt kell kapnia!!!!


Ez már az én módosított receptem. Az eredetit Andi blogjában lehet olvasni, amit megtaláltok azok közt, amiket én is olvasok.

Irtó finom, nagyon ízlett a lányomnak és a férjemnek is, s persze hamar meg is van. S még kis csigák is lettek belőle, ami még jobban vonzotta Vivien lányomat :o)

Kellemes karácsonyi készülődést!

Sziasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése