Hozzávalók:
4 egész csibecomb + 2 csibeszárny (enyém ebből készült, de lehet más is)
1 fej brokkoli
1 paradicsom
1 kápia paprika /vastag húsú
1,5 dl főzőtejszín
5 db vékonyra szeletelt sajt
só, bors, grillfűszer
- a húst megmosva, beszórva grillfűszerrel, majd egy hőálló tálba tesszük
- rápakoljuk a darabokra vágott zöldségeket
- ráöntjük a tejszínt, megszórjuk sóval (keveset, mert a sajtban is van), megborsozzuk, s rárakjuk a sajtot, lefedjük alufóliával
- 180°C-ra előmelegített sütőbe tesszük, s 3/4 órát sütjük, majd levesszük az alufóliát, s még fél órát hagyjuk sülni. Szép pirosra sül a teteje.
Nagyon fincsi, s krumpli nélkül önmagában is laktató.
Nagyon étvágygerjesztő, biztos finom lehet!
VálaszTörlésKezdesz átalakulni gasztrobloggá... :-)
VálaszTörlésAz én érzésem is ez :o) De majdcsak jut valami kreáció ki a kezeim közül, hogy azt is megmutassam :o)
VálaszTörlésSzia
VálaszTörlésMától ezt a blogodat is követem, az enyémet itt találod
http://gasztro-szepseg-es-sokmas.blogspot.com/