OSHO

Lépj tovább a haragtól a kreativitás felé, és azonnal látni fogod, hogy hatalmas változás megy végbe benned. Másnap ugyanazok a dolgok nem tűnnek elegendő indoknak a haraghoz. A haragtól szenvedő emberek fele attól szenved, hogy túl sok benne a kreatív energia, amelyet nem tud hasznosítani. Fektesd az energiáidat kreativitásba, vesd bele magad valami olyasmibe, amit szeretsz.

Ez is én vagyok :o)

"Nőből vagyok, vállalom. Tolom azt az ajtót, amelyikre egyértelműen az van írva, hogy HÚZNI. Még jobban nevetek, ha megpróbálom elmagyarázni, min nevetek. Belépek egy szobába, és elfelejtem, miért mentem. Ha számolok, szükségem van az ujjaimra. Ha fáj valami, azt eltitkolom azok elől, akiket szeretek. Azt mondom, ez egy hosszú történet, akkor is, ha nem az. Sokkal többet sírok, mint gondolnád. Olyan emberekkel is törődöm, akik nem törődnek velem. A letört köröm fájdalmas. Mindig megpróbálok még gyorsan megcsinálni valamit, mielőtt sípol a mikrosütő. Akkor is figyelek Rád, ha Te nem figyelsz Rám. És egy ölelés mindig segít!"

2014. szeptember 30., kedd

Sapka újratöltve

Sziasztok!

Mutatom egy tavaly készült sapkámat, vagyis a Kislányomét, ami idénre rövid lett. Nem takarta a fülét, így ki kellett volna állítani a használatból, viszont a szélessége még engedné hogy hordja. De én sem akartam megválni tőle és ő sem. Meg szerettem volna oldani, hogy mindketten örülhessünk.

Mivel ugyanilyen fehér horgoló fonalam nem volt, így halvány sárgával horgoltam még körbe passzés mintával. Nekem nagyon megtetszett így, mert még jobban kihozza a sapkán lévő díszeket. Jön majd a hidegebb idő, mikor hordani lehet, s jó szívvel veszi fel kis gazdája, mivel anyukája csinálta neki sok-sok szeretettel.

Mintával nem tudok szolgálni, mivel saját ötlet alapján készült.

Jó kézimunkázást mindenkinek!

Sziasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése